Tekenen en schilderen: Gemengde technieken

Tekenen en schilderen: Gemengde technieken

WACHTLIJST
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
17 sep 2021 13:00 - 15:30 vrijdag Walstraat 34 16 370,00

Zien, ontdekken, proberen en aanpassen. Via onderzoek en experiment ontwikkel je in deze schildercursus je beeldende capaciteiten. Je werkt met allerlei verven op waterbasis die je combineert met inkten, krijtsoorten of collagematerialen. Hoe je het ook doet, je eigen stijl staat centraal!

Het gaat er niet zozeer om wat je schildert, maar om wat je ontdekt tijdens het proces. De cursus richt zich op beeldende en picturale aspecten als kleur en compositie. Dit gebeurt via opdrachten, maar er is ook voldoende ruimte om eigen ideeën en thema's uit te werken. Hoewel de begeleiding vooral individueel is, bespreken we de eindresultaten gezamenlijk, om van elkaar te leren.

Hilli Kuilman

Hilli Kuilman wil haar leerlingen anders leren kijken, zodat hij of zij nieuwsgierig raakt, op onderzoek uitgaat en een eigen beeldtaal kan gaan ontwikkelen. Naast individuele begeleiding is het kijken naar en bespreken van elkaars werk een wezenlijk onderdeel van haar lessen.

Meer weten over Hilly en de cursussen die zij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld