Trompet

Trompet

INSCHRIJVEN
Liever eerst even proberen? Mail naar doen@bijvrijdag.nl voor een proefles!

De trompet is het hoogst klinkende blaasinstrument van de ‘koperfamilie’. Je kunt er prachtige melodieën op spelen en is een onmisbaar onderdeel van een brassband en de blazerssectie van een bigband.

Ook als solo-instrument komt de trompet In allerlei muziekstijlen tot zijn recht. In jazz, funk en latin maar ook in dance en electro; misschien ken je muziek van Kyteman?

Als het je leuk lijkt om trompet te spelen, kom dan naar VRIJDAG. Je krijgt les van de zeer getalenteerde trompettist Libbe Oosterman.

Je hebt geen eigen instrument nodig, die kun je bij ons huren. De dagen en tijden waarop je les krijgt stem je af met je docent.

Libbe Oosterman

Libbe Oosterman is trompettist in o.a. bigbands, componist/arrangeur en dirigent. Hij geeft trompet- en bugelles en begeleidt zijn leerlingen in hun ontwikkeling als muzikant, op het gebied van blaastechniek, muzikaliteit en door ze hun eigen 'stem' te laten ontdekken.

Meer weten over Libbe en de cursussen die hij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld