Viool
Liever eerst even proberen? Mail naar doen@bijvrijdag.nl voor een proefles!

Vioolles in Groningen neem je bij VRIJDAG! Je kunt op iedere leeftijd leren vioolspelen; het belangrijkste is dat je er zin in hebt.

De viool is niet het makkelijkste instrument om te leren spelen; alleen al het op de juiste manier vasthouden van de viool kost tijd en inspanning. Maar wat een fantastisch gevoel, als het lukt om mooie zuivere tonen te maken!

Je hoeft niet al te kunnen notenlezen, dat leer je tijdens de les.

Het leuke van vioolles bij VRIJDAG is dat je samen met anderen kunt spelen, in een ensemble of orkest. Samen muziek maken is ontzettend leuk en leerzaam.

Je hebt geen eigen instrument nodig, die kun je bij ons huren. De dagen en tijden waarop je les krijgt stem je af met je docent.

Caroline Babendererde

viool

Annefloor Plantinga

viool

In de lessen van violiste Caroline Babendererde staat samen muziek maken centraal. Ze houdt van werken met kinderen, en vindt het telkens weer bijzonder hoe hun verschillende karakters samenkomen in de muziek.

Meer weten over Caroline en de cursussen die zij geeft?

Als viooldocente vindt Annefloor Plantinga het belangrijk om een omgeving te creëren waarin het plezier in muziek maken voorop staat en waarin de leerling wordt uitgedaagd om zijn eigen talenten te ontdekken.

Meer weten over Annefloor en de cursussen die zij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld