Vrije Inloop voor volwassenen

Vrije Inloop voor volwassenen

Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
17 sep 2021 19.30 - 22.00 vrijdag Walstraat 34 36 25,00

Aanmelden is niet nodig, maar vol is vol. Dus wie vooraf een ticket koopt is altijd verzekerd van een plek. Reserveer je ticket(s) direct via onze agenda.

Al jaren bestaat bij VRIJDAG de Vrije Inloop voor kinderen. Omdat wij volwassenen daar eigenlijk wat jaloers van werden, kon dit niet achterblijven: de Vrije Inloop voor volwassenen op vrijdagavond. Schrijf je in, kom langs en laat je verrassen door wat we die avond voor je in petto hebben. Iedere week staat een andere discipline centraal: beeldende kunst, muziek of theater.

Elke week iets anders

Trommel je de ene keer je handen rood tijdens een workshop djembé, dan kan het zomaar zijn dat je de keer erna staat te zagen of te solderen, of je frustraties eruit te gooien tijdens een improvisatieworkshop theater. Elke week een andere groep, een andere docent en een andere workshop. Iedereen is welkom. Start je weekend bij VRIJDAG!

Strippenkaart

Aanmelden is niet nodig, maar vol is vol. Dus wie vooraf een ticket koopt is altijd verzekerd van een plek. Je kunt een los ticket kopen voor 25 euro of een strippenkaart voor 90 euro. Met een strippenkaart kun je 4 keer meedoen en ben je dus goedkoper uit. Betalen van de strippenkaart kan op locatie (alleen met pin).

Loes Nuijten

Pol Taverne

Maartje Ghijsen

Bert Klok

akoestische gitaar

Marieke Opgelder

Eva Lenis

Sandra Vermanen

Loes Nuijten houdt van de verschillende disciplines die bij elkaar kunnen komen in theater: zang, spel, tekst, beeld, dans... een bodemloze snoeppot! In haar lessen laat ze haar cursisten kennismaken met talenten waar ze zichzelf nog niet bewust van waren en ze is trots als ze uiteindelijk met lef op het toneel staan.

Meer weten over Loes en de cursussen die zij geeft?

Pol Taverne besteedt in haar lessen veel aandacht aan kunstgeschiedenis en laat veel voorbeelden zien van relevante kunstenaars. Ze geeft les op een ontdekkende manier; ze laat haar cursisten gewoon beginnen en als ze tegen moeilijkheden aanlopen reikt ze de tools aan om ze op te lossen.

Meer weten over Pol en de cursussen die zij geeft?

Maartje Ghijsen werkt vaak vanuit een (maatschappelijk) thema waarin ze de eigenheid en inbreng van de spelers probeert om te zetten in betrokken en inventief spel. Zowel in haar lessen als in de voorstellingen die ze maakt, staat het engagement van de speler centraal.

Meer weten over Maartje en de cursussen die zij geeft?

Na ruim twintig jaar gitaarles geven vindt Bert Klok het nog steeds een eer om verantwoordelijk te zijn voor de muzikale ontwikkeling van zijn leerlingen. Zo’n leerproces te mogen volgen en begeleiden is telkens opnieuw een mooie ervaring.

Meer weten over Bert en de cursussen die hij geeft?

Een van haar cursisten riep eens uit: ‘Oh joh, mag dat ook!?’ en dat vat haar manier van lesgeven wel aardig samen. Buitende de gebaande paden gaan, outside the box denken en de grenzen van de mogelijkheden opzoeken. Alles mag.

Meer weten over Marieke en de cursussen die zij geeft?

Onder het motto ‘animeren kun je leren’ geeft Eva Lenis haar cursisten tips & tricks om de basis van de animatie onder de knie te krijgen. Ze houdt ervan om alles in beweging te brengen!

Meer weten over Eva en de cursussen die zij geeft?

Sandra Vermanen maakt beelden in het twee- en driedimensionale vlak, van allerlei materialen. Lesgeven is voor haar een eindeloos inspirerend proces van ontdekken, kijken, maken en leren van elkaar. Of haar cursisten nou piep zijn of al bijna met pensioen.

Meer weten over Sandra en de cursussen die zij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld