Fotograferen in de Groningse wildernis

Wil je meedoen met deze workshop? Wacht niet te lang en meld je snel aan!

Workshop Fotografie

Ben je een bikkel en houd je van fotograferen? Pak dan jouw camera of smartphone en ga mee op pad op zondag 17 oktober!

In deze herfstworkshop trekken we met zijn allen diep het Groninger Stadspark binnen, en bezoeken ook de afgelegener stukken. We leggen deze ‘Groningse wildernis’ in zijn meest dynamische jaargetijde vast, met zwiepende takken, mysterieuze groeisels, striemende windvlagen maar ook vibrerende kleuren. 

Onderweg besteden we aandacht aan allerlei invalshoeken, kijkwijzes, blikvelden en uitzichten op het gebied van landschap- en wandelfotografie. We kijken naar grote vormen, kleine details, in regen of de zon. 

Voor elk niveau!

In deze workshop is veel ruimte voor individuele begeleiding en is daarmee geschikt voor fotografen op ieder niveau. Je neemt je een camera mee die je zelf goed kunt bedienen, maar kunt ook je smartphone gebruiken. Docent Renze helpt je uiteraard met alle technische uitdagingen die voorbij komen.

Korte workshops

Heb je geen tijd voor een cursus? Wil je een keer sfeer komen proeven? Of zoek je juist verdieping in een specifieke techniek? Dan zijn onze ééndaagse workshops ideaal voor jou. VRIJDAG Kort is er voor iedereen: voor beginner en gevorderde. Doe je mee?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld