banner.jpg
Kom je (weer) muziek maken?
32073346007_28eeceb16d_o.jpg
De Vrije Inloop voor kinderen van 4-12 jaar gaat weer van start!
Inschrijven
Muziekbanner 4.jpg
voor alle leeftijden & elk niveau
kies je cursus
Muziek banner 1.jpg
presenteren, improviseren, componeren en meer
kies je cursus
Muziekbanner 3.jpg
samen muziek maken
kies je cursus

Ons nieuwe cursusaanbod staat online! Theater, muziek en beeldende kunst - we zijn er voor iedereen, dus ook voor jou. 👉 Kom je (weer) maken? 😊 

Muziek

Wil je beginnen met muziek maken of maak je al muziek? Stap dan binnen bij VRIJDAG! Je kunt in het huis van de amateurkunst muzikaal echt alle kanten op. We hebben cursussen voor alle leeftijden en elk niveau. Onze ervaren docenten helpen je een weg te vinden. En bij alles wat we doen, staat plezier centraal.

Samen muziek maken vormt de basis van ons aanbod. Binnen Muziek Totaal bieden we je een brede muzikale ontwikkeling in kleine en grote groepen. Met Muziek Samen kun je samenspelen in orkesten, ensembles, bands en koren. En instrumentale lessen volgen doe je met Muziek Solo.

Zoek je een overzicht van al onze muzieklessen en -cursussen? 👉 klik hier!

Studeren en repeteren met je instrument of band is weer mogelijk voor cursisten van VRIJDAG. Reserveren is verplicht en kan alleen online. Studielokalen en drumruimtes zijn maximaal 1 dag van tevoren te boeken en studio's (voor bandjes) maximaal 2 dagen van tevoren.

Wil je graag muziek maken, maar vind je de cursus te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Optreden of repeteren?

Zoek je een podium of een repetitieruimte voor jouw band, koor of ensemble?

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld