Ontdek je instrument

Ontdek je Instrument

Ontdek je Instrument is een ontdekkingstocht langs de instrumenten waarop je les kan krijgen bij VRIJDAG. De route is voor kinderen van 7-10 jaar die verschillende instrumenten willen proberen. Misschien om daarna met één instrument verder te gaan, of om te proeven aan zelf en samen muziek maken.

De route bestaat uit twee blokken van 16 weken. Tijdens de eerste vier lessen van een blok maak je kennis met de verschillende instrumenten. In de volgende 12 lessen krijg je les op twee van de instrumenten (6 lessen per instrument) en speel je ook direct samen met andere kinderen. Instromen is in overleg altijd mogelijk, maar sowieso aan het begin van ieder blok.

Instrument

De instrumenten waar je uit kan kiezen zijn accordeon, piano, keyboard, akoestische gitaar, elektrische gitaar, basgitaar, dwarsfluit, trompet, saxofoon, klarinet, viool, cello, contrabas, harp en slagwerk.

Het kan zijn dat je niet direct bij het instrument van je (eerst) keuze wordt ingedeeld vanwege grote interesse voor dat instrument. In dat geval zorgen we ervoor dat je de volgende serie lessen dat het instrument voorbij komt wél bij dat instrument wordt ingedeeld.

Raak je gedurende het jaar verknocht aan een instrument dan is het in overleg mogelijk door te stromen naar Muziek Instap.

Startdata

  • Blok 1: donderdag 10 september 2020
  • Blok 2: woensdag 3 februari 2021 (online)
Heb je een vraag?

Verplicht veld