Navigatie overslaan
Kies je cursus
Muziek­school

De muziekschool van Groningen heet VRIJDAG. Wil jij ook beginnen met muziekles? Start dan direct bij onze muziekschool in Groningen!

Muziekschool Groningen

Muziekles voor iedereen

Wil je muziekles in Groningen? Begin dan bij onze muziekschool! VRIJDAG biedt muzieklessen voor alle leeftijden en elk niveau. In totaal kun je kiezen voor muziekles op meer dan 20 instrumenten. Daarnaast hebben we ontzettend veel bands, ensembles, koren en orkesten binnen VRIJDAG waar je aan mee kunt doen. Samen met anderen muziek maken is niet alleen erg gezellig, maar ook leerzaam. Je wordt uitgedaagd goed naar elkaar te luisteren en te durven soleren.

Of je nu een instrument wilt bespelen of je eigen instrument wilt gebruiken (je stem), voor elke stijl en ieder genre kun je bij onze muziekschool terecht. Je krijgt les van professionele muzikanten die regelmatig zelf op het podium staan. Weet je nog niet precies wat je wilt gaan doen? Dan kun je in overleg vaak een gratis proefles proberen. En als er thuis een krappe beurs is, kun je muziekles met korting bij ons volgen. Zien we jou binnenkort als nieuwe leerling bij onze muziekschool in Groningen?

Over onze muziekschool

VRIJDAG is in 2014 ontstaan uit een fusie tussen de Stedelijke Muziekschool Groningen, het Prinsentheater en het Kunstencentrum Groningen (BK050). VRIJDAG is zo een jonge organisatie met een rijk verleden en onze muziekdocenten hebben hierdoor jarenlange ervaring.

Muziekles met korting

Dankzij steun van het Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Leergeld en de Stadjerspas kun je ook muziekles volgen als er thuis een krappe beurs is.