Muziekles voor kinderen
Start met muziekles
Muziekles voor jongeren
Start met muziekles
Muziekles voor volwassenen
Start met muziekles

Muziekschool Groningen

De muziekschool van Groningen heet VRIJDAG! VRIJDAG is in 2014 ontstaan uit een fusie tussen de Stedelijke Muziekschool Groningen, het Prinsentheater en het Kunstencentrum Groningen (BK050). VRIJDAG is zo een jonge organisatie met een rijk verleden en onze muziekdocenten hebben hierdoor jarenlange ervaring.

Muziekschool

Wil je muziekles in Groningen? Begin dan bij onze muziekschool! Of je nu een instrument wilt bespelen of je eigen instrument wilt gebruiken (je stem), voor elke stijl en ieder genre kun je bij onze muziekschool terecht. Je hebt de keuze uit ruim dertig instrumenten en vele bands, ensembles, koren en orkesten. Samenspelen staat bij ons namelijk voorop en plezier vormt altijd de basis. Klik hier voor het hele aanbod.

VRIJDAG is er voor iedereen. Alle leeftijden en elk niveau. Je kunt dus altijd meedoen, of je nu start of al gevorderd bent. Wil je graag meedoen, maar kun je het niet betalen? Kinderen en jongeren kunnen muziekles bij VRIJDAG vergoed krijgen via het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Kijk voor de voorwaarden op bijvrijdag.nl/subsidie.

Wil je serieus aan de slag met muziek? Kies dan voor een van onze muziekopleidingen die aansluiten bij een vakopleiding, zoals de Popacademie in Leeuwarden, Sound & Design van het Noorderpoort College of het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Maak je keuze hieronder.

Heb je een vraag?

Verplicht veld