Navigatie overslaan
Kies je cursus
Theater­school

De theaterschool van Groningen heet VRIJDAG. Wil jij ook leren acteren of regisseren? Kom theater maken bij onze toneelschool.

Theaterschool Groningen

Theaterles voor iedereen

Wil je theater maken in Groningen? Begin dan bij onze theaterschool! Of je nu wilt acteren of regisseren, voor elk aspect van theater kun je bij VRIJDAG terecht. We bieden theatercursussen voor alle leeftijden en elk niveau. Daarnaast hebben we theaterroutes waarbij je in aanraking komt met alle facetten van theater: van schrijven en lezen tot spreken en roepen, en van rappen en dansen tot vloggen en improviseren. Wat je ook wilt, het kan allemaal bij onze theaterschool in Groningen!

Tijdens de theaterlessen staat plezier en ontwikkeling voorop. Je wordt gecoacht door professionele theaterdocenten. Dit zijn ervaren theatermakers die samen met jou kijken naar hoe jij je eigen speelstijl kan ontwikkelen. Weet je nog niet precies wat je wilt gaan doen? Dan kun je vaak een vrijblijvende proefles proberen. En als er thuis een krappe beurs is, kun je cursussen met korting bij ons volgen. Zien we jou binnenkort als nieuwe cursist bij onze theateropleiding in Groningen?

Over onze theaterschool

VRIJDAG is de theaterschool van Groningen. Onze organisatie is in 2014 ontstaan uit een fusie tussen de Stedelijke Muziekschool Groningen, het Prinsentheater en het Kunstencentrum Groningen. VRIJDAG is zo een jonge organisatie met een rijk verleden.

Cursussen met korting

Dankzij steun van het Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Leergeld en de Stadjerspas kun je ook meedoen als er thuis een krappe beurs is.