Accordeon

Accordeon

INSCHRIJVEN
Liever eerst even proberen? Mail naar doen@bijvrijdag.nl voor een proefles!

Met een accordeon heb je altijd je eigen orkest bij je! Met één hand speel je op de toetsen de melodie, met je andere bedien je de knoppen voor de begeleiding. Om geluid voort te kunnen brengen heeft een accordeon lucht nodig, die geef je door de balg te bewegen; als een soort in- en uitademen. De accordeon is een veelzijdig instrument, geschikt voor vele muziekstijlen: van jazz en pop tot volksmuziek en tango.  

Wil je accordeon leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les op een leuke en gedegen manier en als je wil kun je meespelen in ons accordeonorkest. Je hebt geen eigen instrument nodig, die kun je bij ons huren.

De dagen en tijden waarop je les krijgt stem je af met je docent. 

Theo Bodewits

accordeon

Wim Lever

accordeon

Theo Bodewits vindt het geweldig om zijn liefde voor de accordeon over te brengen op zijn leerlingen en houdt ervan om steeds weer nieuwe dingen te bedenken en op maat les te geven op alle niveaus.

Meer weten over Theo en de cursussen die hij geeft?

Wim Lever is gek op muziek in het algemeen en de accordeon in het bijzonder. Spelenderwijs brengt hij in zijn lessen die liefde over en daagt hij zijn cursisten uit om vooral veel samen te spelen. Want samen muziek maken is het mooiste wat er is.

Meer weten over Wim en de cursussen die hij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld