Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Beeldend theater

21-99 jaar

In deze cursus ligt de nadruk op theater zonder tekst en des te meer op beeld.

Wees er op tijd bij, want de groepen worden een week van tevoren gevormd.

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
01 feb. 2024 19:30 - 21:30 Donderdag Noorderbuitensingel 11 Gegeven door: Susanne Luurs 160,- Inschrijven

Deze cursus wordt gegeven door performance kunstenaar Susanne Luurs. In de lessen ligt de nadruk op theater zonder tekst en des te meer op beeld. Jij als performer staat centraal, denk aan theatrale installaties, je verhaal beeldend en theatraal maken, het werken vanuit een beeld of een ruimte of je lijf en stem.

Verras jezelf en leer door gerichte opdrachten van Susanne hoe je tot een beeldende en theatrale creatie kan komen, die toch echt voortkomt uit je eigen brein…

Ervaring is niet vereist.

Docenten

Docenten: Susanne Luurs

Veelgestelde vragen

Theater maken doe je in een veilige omgeving en met een vertrouwde groep. Als een theatercursus bij ons eenmaal is begonnen, is het daarom niet mogelijk om een proefles te volgen. We kunnen wel proberen om je bij de start van een cursus een kijkje te gunnen, dit bekijken we per cursus en op individueel niveau. Neem hiervoor contact op via cursus@bijvrijdag.nl. Ben je écht benieuwd of theater maken iets voor je is? Dan adviseren we je om een korte introductiecursus theater te volgen.

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

 • 21-99jr
 • Tip!

Van tekst naar vloer

Zelf theaterteksten schrijven door middel van unieke opdrachten en deze vervolgens theatraal maken. Ga jij de uitdaging aan?

 • 21-99jr

Acteren

In deze cursus verdiep je jezelf in geloofwaardig leren spelen, scèneopbouw, transformeren tot personages, samen spelen en bovenal jezelf ontdekken als acteur.

 • 4-12jr

Vrije inloop: Muziek, theater en beeldende kunst

Muziek, theater en beeldende kunst

 • 21-99jr

Platte karakters spelen

Flat characters spelen; van de lusteloze lakei tot de rampzalige receptioniste…

 • 4-99jr

Ervaar muzikaal Afrika

Daag jezelf uit met zingen in Afrikaanse talen en dans en speel lekker mee op de aanstekelijke ritmes.

 • 21-99jr

Acting

This is our theatre course in English for adults. Take part and see if acting is right for you! Experience not required.

 • 19-99jr

Introductiecursus theater

De introductiecursus theater is de perfecte manier om te kijken of acteren bij je past. Je leert de grondbeginselen van acteren en ondervindt wat er nodig is om geloofwaardig te kunnen spelen.

 • 8-12jr

Acting

This is our theatre course in English for children. Take part and see if acting is right for you! Experience not required.

 • 7-10jr

Ontdek je Instrument

Wil je graag muziek maken en ontdekken welk instrument bij je past? Doe mee met Ontdek je Instrument!

 • 1,5-3jr

Dreumesmuziek

Onder begeleiding van de docent Rie-Jetske maken ouder en kind samen op speelse wijze kennis met muziek. We zingen, dansen en maken muziek op kleine instrumenten.

 • 4-7jr

Muziekshow

Samen zingen, dansen op muziek en liedjes maken over alle dingen die zomaar gebeuren!

 • 13-18jr

Route Theater

Ga samen de vloer op en stort je in de wereld van theater. Ga jij het experiment aan?