Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Beeldend theater

21-99 jaar Uitverkocht

In deze cursus ligt de nadruk op theater zonder tekst en des te meer op beeld.

Wees er op tijd bij, want de groepen worden een week van tevoren gevormd.

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
01 feb. 2024 19:30 - 21:30 Donderdag Noorderbuitensingel 11 Gegeven door: Susanne Luurs 160,- Uitverkocht

Deze cursus wordt gegeven door performance kunstenaar Susanne Luurs. In de lessen ligt de nadruk op theater zonder tekst en des te meer op beeld. Jij als performer staat centraal, denk aan theatrale installaties, je verhaal beeldend en theatraal maken, het werken vanuit een beeld of een ruimte of je lijf en stem.

Verras jezelf en leer door gerichte opdrachten van Susanne hoe je tot een beeldende en theatrale creatie kan komen, die toch echt voortkomt uit je eigen brein…

Ervaring is niet vereist.

Docenten

Docenten: Susanne Luurs

Veelgestelde vragen

Theater maken doe je in een veilige omgeving en met een vertrouwde groep. Als een theatercursus bij ons eenmaal is begonnen, is het daarom niet mogelijk om een proefles te volgen. We kunnen wel proberen om je bij de start van een cursus een kijkje te gunnen, dit bekijken we per cursus en op individueel niveau. Neem hiervoor contact op via cursus@bijvrijdag.nl. Ben je écht benieuwd of theater maken iets voor je is? Dan adviseren we je om een korte introductiecursus theater te volgen.

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

 • 21-99jr

Repertoireklas zang

Wil jij werken aan je interpretatie en voordracht van je zang? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg twee lessen van enthousiaste en ervaren docenten.

Elektronische muziek

Van sounddesign, beats maken, produceren, mixen, muziektheorie, akkoorden en akkoordprogressies tot studiotechniek: wij helpen je verder!

 • 21-99jr

Stemvorming

In de cursus stemvorming maak je in een kleine groep, op een speelse manier kennis met zingen. Ontdek hoe je makkelijker en dus met meer plezier kunt zingen!

 • 7-21jr

Muziek Talent (kinderen)

Samen componeren, improviseren, je eigen songs schrijven en spelen in een band!

 • 12-21jr

Muziek Talent (jongeren)

Samen componeren, improviseren, je eigen songs schrijven en spelen in een band!

 • 7-10jr

Djembé

Kom trommelen met Issiaga! Tijdens de lessen leer je de drie verschillende tonen op de djembé spelen.

 • 7-9jr

Introductiecursus gitaar

Hoe is het om muziekles te krijgen op je favoriete instrument? Kom er achter tijdens deze korte introductiecursus gitaar voor kinderen van 7-9 jaar.

 • 16-99jr

Djembé

Ieder een eigen drum, samen in een ritme! Ervaar de kracht en energie die vrijkomt als we samen djembé spelen.

 • 7-9jr

Beats Bouwen

In deze cursus ga je aan de slag met een eigen muziekproductie! Leer jouw eigen beats en tracks bouwen op een iPad.

 • 4-12jr

Vrije inloop: Muziek, theater en beeldende kunst

Muziek, theater en beeldende kunst

 • 21-99jr

Acting

This is our theatre course in English for adults. Take part and see if acting is right for you! Experience not required.

 • 8-12jr

Acting

This is our theatre course in English for children. Take part and see if acting is right for you! Experience not required.