Navigatie overslaan
Kies je cursus

E-textiles

18-99 jaar Geannuleerd

Naast werken met licht kan je textiel ook combineren met motoren, magneten, sensoren en nog veel meer. Met wat begeleiding kan je vaak veel meer dan je denkt!

E-textiles

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
22 apr 2024 19:30 - 22:00 Maandag Walstraat 34 151,- Geannuleerd

Elektronica is vaak hard en van plastic, maar dat hoeft natuurlijk niet. Deze cursus is bij uitstek geschikt voor wie E-textiles: De basis al heeft gedaan. Maar ook als je al wat ervaring hebt met programmeren, elektronica, of gewoon niet bang bent eventueel thuis wat te oefenen met de vorige lessen, ben je van harte welkom!

Of je nou inspiratie haalt uit de wereld van drag queens en kings, de wereld van cosplay óf dat je juist oude technieken in een nieuw licht wilt zien. Elke les heeft een korte introductie rondom een thema (bijvoorbeeld motoren) en een opdracht die je kan uitvoeren. Maar er is ook veel ruimte voor je eigen project.

Basismaterialen zijn inbegrepen, extra materialen zijn aanwezig of te koop. Zo kun je bij VRIJDAG bijvoorbeeld een BBC Micro-bit GO kit aanschaffen, maar er kan ook gewerkt worden met de Arduino. Daarvoor is het wel noodzakelijk je eigen laptop mee te nemen!

Docenten

Docenten: Martin Kloos