Route 14-15 jaar: EXPERIMENTEREN

Route 14-15 jaar: EXPERIMENTEREN (voorjaar)

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
31 jan 2022 16.30 - 18.30 maandag Noorderbuitensingel 11 16 177,00

We beginnen de route EXPERIMENTEREN met een blok basistechnieken voor acteren. Wanneer ben je geloofwaardig? Hoe speel je een personage? Hoe bouw je een scene op? En hoe maak je een scene spannend, zonder tekst?

Vervolgens krijg je een lesblok met veel improvisatie en samenspel, waarin jij als speler centraal staat. Je experimenteert als een acteur op de spelvloer en wordt met leeftijdsgenoten ondergedompeld in het theatervak.

Maris de Jong

Lianne Karel

Theaterdocent Maris de Jong vindt het heerlijk om les te geven, omdat er in een groep altijd unieke situaties ontstaan. Ze vindt een heleboel dingen interessant en speelt graag in op het moment, en op de ideeën van de groep. Altijd op haar eigen vrolijke en energieke wijze.

Meer weten over Maris en de cursussen die zij geeft?

Actrice en poppenspeler Lianne Karel houdt er van om samen iets te creëren wat er eerder nog niet was en daarna ook weer vervliegt. Ze laat zich graag verrassen door scènes die haar cursisten verzinnen of hoe ze een opdracht interpreteren.

Meer weten over Lianne en de cursussen die zij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld