Navigatie overslaan
Kies je cursus

Schilderen: Plein air

18-99 jaar Workshop

In deze workshop gaan we buiten schilderen aan de Oosterhaven in Groningen.

Schilderen: Plein air

Let op: Dit is een tweedaagse workshop, je meldt je aan voor 20 én 21 augustus.

Datum Tijd Dag Locatie Prijs  
20 aug 2024 10:00 - 15:30 Dinsdag VRIJDAG (Walstraat 34, Groningen) € 130,00 Inschrijven

In deze workshop gaan we buiten schilderen aan de Oosterhaven in Groningen. Wat komt hier allemaal bij kijken? Welke compositie kies je? En hoe zet je een schilderij op?

In twee dagen gaan we van schets naar een eindwerk, en dat allemaal in de buitenlucht. Bij slecht weer zullen we alsnog proberen buiten te schetsen/fotograferen om dit dan binnen uit te werken.

Ervaring met buiten schilderen hoef je niet te hebben, maar wel enige ervaring met schilderen (gemiddeld tot gevorderd).

Bij deze workshop is 2x een lunchpakket inbegrepen.

Leeftijd: 18-99 jaar.

Korting

Heb je een Stadjerspas? Dan kun je jouw jaarlijkse tegoed van 20 euro gebruiken voor deze workshop. Ga naar de webshop van Stadjerspas en claim je korting. Daarna schrijf je je in via onze website en vul je de actiecode STAD in. Let op: Je krijgt het verschil van 5 euro niet terug. Ben je student? Dan krijg je 10% korting met de actiecode STUDENT (op vertoon van collegekaart).

Workshops bij VRIJDAG

Wil jij je verdiepen in een bepaalde techniek, maar heb je geen tijd voor een cursus? Of wil je gewoon een dagje lekker creatief aan de slag? Dan zijn onze eendaagse workshops ideaal voor jou. Het aanbod is voor iedereen, zowel beginners als gevorderden. Doe ook mee en ontdek zelf hoe leuk het is!

Docenten

Docenten: Marianne Brouwer

Ontdek nog meer

  • 7-11jr
  • Workshop
  • Tip!

Kinderorkest Muziek Maatjes

Lijkt het je leuk om samen met andere leeftijdsgenoten in een orkest te spelen? Doe mee met Kinderorkest Muziek Maatjes!

  • 18-99jr
  • Workshop
  • Tip!

Theaterweekend

Volg je theaterles en wil je meer? Of wil je kort en intensief kennismaken met theater bij VRIJDAG? Doe dan mee aan dit theaterweekend!

  • 8-12jr

Tekenen en druktechnieken

Wil je druktechnieken leren? Dat kan bij VRIJDAG. Je gaat aan de slag met verschillende grafische technieken.

Portret in de studio

Lijkt het je leuk om portretten te schieten? Dat kan bij VRIJDAG. Deze cursus leert je stap voor stap alles over het fotograferen van modellen

Tekenen, iedereen kan het! (vervolg)

Heb je al eens kennisgemaakt met de basistechnieken van tekenen, en ben je enthousiast? Dan is deze cursus iets voor jou!

Basiscursus tekenen en schilderen (vervolg)

Heb je al eens kennisgemaakt met de basistechnieken tekenen en schilderen en ben je enthousiast? Dan is deze cursus iets voor jou!

  • 3-5jr

Peuter- en kleuteratelier

Wil je krassen, vegen, voelen, verven, strooien, plakken, scheuren en kliederen? Dat kan bij VRIJDAG.

Basiscursus fotografie

Wil je de basis leren van fotografie? Dat kan bij VRIJDAG. Je maakt kennis met de technische en inhoudelijke kanten van digitaal fotograferen.

Schilderen: Losse streken

Wil jij leren schilderen naar de waarneming en op een losse en intuïtieve manier bezig gaan? Dat kan bij VRIJDAG.

Outdoor fotografie: Winterlandschap

Ben jij een bikkel en hou je van fotograferen en een uitdaging? Kom dan naar VRIJDAG. Pak je camera en ga 4 zaterdagen mee op pad met een docent.

Schilderen: Losse streken (vervolg)

In deze vervolgcursus ga je op zoek naar de kern/basis van een beeld en hoe je dit kunt vertalen naar een schilderij.

  • 12-21jr

Modeatelier

Hou je van kleding en zou je meer willen doen met mode? Dat kan bij VRIJDAG. Tijdens de cursus leer je ook nog eens over duurzame fashion.