VRIJDAG Big Band 7-99 jaar

VRIJDAG Big Band 7-99 jaar

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
16 sep 2021 18.15 - 19.15 donderdag Sint Jansstraat 7 36 120,00 200,00

​Liever eerst even proberen? Mail naar doen@bijvrijdag.nl voor een proefles!​

Heb jij er altijd al van gedroomd om te spelen in een bigband? De VRIJDAG Bigband zoekt nieuwe muzikanten. Dus pak je kans en doe mee!

Een bigband is een ensemble van wel 12 tot 25 muzikanten waarin verschillende instrumenten samenkomen: trompet, saxofoon, trombone, percussie, bas, drums, gitaar en piano. Onder leiding docent en trompettist Libbe Oosterman spelen we, naast het fantastische bigband repertoire, een mengeling van jazz, latin en popnummers. De bigband repeteert wekelijks in de concertzaal van VRIJDAG. We werken toe naar spetterende concerten, soms in samenwerking met zangers en koren van VRIJDAG.

VRIJDAG Bigband zoekt muzikanten

De bigband is momenteel op zoek naar (gevorderde) muzikanten om de band te versterken! Speel jij drums, bas (contrabas, basgitaar) of piano en heb je ongeveer 2-3 jaar ervaring op je instrument? Je bent van harte welkom om keer mee te spelen om te kijken of het iets voor je is. Ook trompetten en trombones zijn welkom.

Libbe Oosterman

Libbe Oosterman is trompettist in o.a. bigbands, componist/arrangeur en dirigent. Hij geeft trompet- en bugelles en begeleidt zijn leerlingen in hun ontwikkeling als muzikant, op het gebied van blaastechniek, muzikaliteit en door ze hun eigen 'stem' te laten ontdekken.

Meer weten over Libbe en de cursussen die hij geeft?

Volwassenen (prijs per seizoen)

Kinderen en jongeren (prijs per seizoen)

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld