Zangles (Licht)

Zangles (Licht)

INSCHRIJVEN
Liever eerst even proberen? Mail naar doen@bijvrijdag.nl voor een proefles!

Wil je graag leren hoe je je stem op een gezonde manier gebruikt, hoe je een tweede stem zingt of hoe je gemakkelijker hoge noten kunt halen? Vraag je je wel eens af waarom je hees bent nadat je veel hebt gezongen, in je band of koor? Misschien is zangles dan iets voor jou.

In de zanglessen bij VRIJDAG leer je je stem zo goed mogelijk te gebruiken en alles over ademhaling, houding, zangtechnieken, timing, uitspraak, sound, stijlen en tekstbeleving. Lichte muziek is alles wat niet klassiek is, dus van Jacques Brel tot Katy Perry, van soul tot pop en van jazz tot musical.

De dagen en tijden waarop je les krijgt stem je af met je docent.

Ruben van Hemmen

zang

Rie-jetske Komen

Jeroen Kriek

zang

Anne-Lie Persson

Drummer en bandcoach Ruben van Hemmen probeert het enthousiasme dat hij zelf heeft voor popmuziek ook op te wekken bij zijn leerlingen – en dat gaat hem bijzonder goed af.

Meer weten over Ruben en de cursussen die hij geeft?

Rie-Jetske Komen vindt het te gek als ze jonge kinderen enthousiast kan maken over zingen, muziek en theater. Wanneer ze haar lessen zó leuk vinden dat ze daarna verder gaan met het bespelen van een instrument, zingen of muziektheater, dan is haar missie geslaagd. Want een leven lang bezig zijn met muziek is toch het mooiste wat er is?

Meer weten over Rie-jetske en de cursussen die zij geeft?

Jeroen Kriek geeft zangles voor alle leeftijden en niveaus in de stijlen jazz, pop, soul, R&B, rock en musical. In zijn lessen besteedt hij aandacht aan timing, tekstbehandeling en podiumpresentatie en werkt hij met zijn cursisten aan een eigen sound en repertoire.

Meer weten over Jeroen en de cursussen die hij geeft?

Anne-Lie Persson is zangeres en songwriter en zingt in diverse bands en vocal groups. Tijdens haar lessen staat plezier in zingen voorop en ze voelt goed aan wat haar leerlingen kunnen en willen leren. Ze maakt graag gebruik van alle muzikale mogelijkheden die VRIJDAG biedt doordat er zoveel disciplines bij elkaar komen.

Meer weten over Anne-Lie en de cursussen die zij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld