Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Kies je cursus
Bloklfuitles

Wil je blokfluit leren spelen? Of met je eigen blokfluit samenspelen in een band, orkest of ensemble? Neem blokfluitles bij VRIJDAG! Bekijk onze blokfluitlessen of meld je aan voor een gratis proefles.

Bloklfuitles in Groningen

Voor alle leeftijden en elk niveau

Blokfluitles is ideaal om kennis te maken met het spelen van een instrument, maar tegelijkertijd is de blokfluit een volwaardig instrument. Want hoewel het vaak solo wordt gebruikt (of met begeleiding van bijvoorbeeld piano), is het bij uitstek een instrument voor samenspel. De blokfluit komt namelijk veel voor in orkesten en ensembles. Vooral in de barokmuziek is het een veelvoorkomend instrument. Maar omdat de blokfluit al eeuwen bestaat, is er ook veel oudere én moderne muziek voor dit instrument geschreven. Je hebt dus keuze uit een enorm repertoire in allerlei stijlen.

Bij VRIJDAG kun je blokfluitles nemen in je eentje of in groepsverband. Je krijgt les van een ervaren docent die zelf regelmatig met zijn of haar blokfluit meespeelt met optredens en concerten. Je leert de fijne kneepjes van het blokfluit spelen dus van echte uitvoerende muzikanten! Er zijn blokfluit lessen voor alle leeftijden en elk niveau. En of je nu kiest voor individuele blokfluitles of wilt spelen in een blokfluitensemble; er is altijd een cursus voor jou.

Er zijn binnen VRIJDAG ontzettend veel bands, ensembles, koren en orkesten waar je met je blokfluit aan mee kunt doen. Samen met anderen muziek maken is niet alleen erg gezellig, maar ook leerzaam. Je wordt uitgedaagd goed naar elkaar te luisteren en te durven soleren. Heb je zelf geen blokfluit? Dan kun je er eentje bij ons huren. En in overleg kun je vrijblijvend een gratis proefles proberen. Zien we jou binnenkort als nieuwe leerling bij onze blokfluitles in Groningen?

Blokfluitles met korting

Dankzij steun van het Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Leergeld en de Stadjerspas kun je ook blokfluitles volgen als er thuis een krappe beurs is.