Theater voor jongeren
Kies je cursus

Theater voor jongeren

Wil je leren acteren en ontdekken wat je kan? Dan heeft VRIJDAG uitdagende cursussen en projecten voor jou.

Binnen alle jongerentheaterroutes maak je een voorstelling in ons eigen theater. We bezoeken samen een voorstelling tijdens het Jonge Harten Festival of in de Schouwburg en laten ons hierdoor inspireren voor ons eigen bijzondere project.

In de route Uitdagen (12/13 jaar) gaan we samen een videoclip en een hoorspel maken en besteden we aandacht aan verschillende speltechnieken. Ontdekken welke speelstijl het best bij jou past doe je tijdens de route Experimenteren (14/15 jaar); je krijgt veel verschillende spellessen en maakt samen een voorstelling.

Voor beginnende en ervaren spelers tussen de 16 en 20 jaar bieden we twee routes aan; Acteren en Maken. De route Acteren is een route waarin je verschillende facetten van acteren en presenteren leert kennen. In de route Maken ligt de focus op jouw makerschap en breng je een eigen theaterproductie op de planken onder leiding van een theatermaker.

De Introductiecursus biedt je een uitgelezen kans om erachter te komen of theater iets voor je is. Ontdek wat je kan en vooral wat je leuk vindt! Volg je al een route bij VRIJDAG, maar zoek je meer uitdaging en verdieping? Heb je echt een passie voor theater en wil je meer, meer, meer? Schrijf je dan in voor de Theater Plus route van VRIJDAG!

Vragen of hulp nodig bij het kiezen van een cursus? Stuur ons een mailtje!

Kies je cursus

Heb je een vraag?

Verplicht veld