Introductiecursus Theater (donderdag)

Introductiecursus Theater (donderdag)

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
16 sep 2021 19:30 - 21:30 donderdag Noorderbuitensingel 11 8 160,00

De Introductiecursus Theater is de perfecte manier om erachter te komen of acteren bij je past. Je leert de grondbeginselen van het acteren en ondervindt wat nodig is om geloofwaardig te kunnen spelen. We gaan werken aan onder andere stemgebruik, fysiek spel, emoties en personages.

In een groep werk je aan de verschillende facetten van theater. Zo komen samenspel, improvisatie, beweging en tekst aan bod. De cursus wordt afgesloten met een korte presentatie in de laatste les. Als je de smaak te pakken hebt gekregen, kun je samen met je docent naar geschikte vervolgmogelijkheden binnen VRIJDAG kijken.

Maartje Ghijsen

Maartje Ghijsen werkt vaak vanuit een (maatschappelijk) thema waarin ze de eigenheid en inbreng van de spelers probeert om te zetten in betrokken en inventief spel. Zowel in haar lessen als in de voorstellingen die ze maakt, staat het engagement van de speler centraal.

Meer weten over Maartje en de cursussen die zij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld