Ensembles

Bespeel je een instrument en heb je zin om samen met andere muzikanten muziek te maken? Dan zit je bij VRIJDAG helemaal goed! We hebben vele bestaande ensembles en bovendien alle mogelijkheden om nieuwe ensembles te vormen; er is altijd een manier om samen te spelen!

Bekijk hier de ensembles voor (licht)gevorderden vanaf 11 jaar.

Kies je ensemble

Klarinetensemble licht gevorderden 14+

Het ensemble is voor klarinettisten die hun instrument (es, bes, alt, bas) redelijk beheersen en goed muziek kunnen lezen. Je speelt werken uit allerlei klassieke stijlen en we maken uitstapjes naar de jazz en Latin muziek.

Blokfluitensemble gevorderden 12+

In het Blokfluitensemble speel je van alles, van middeleeuwse tot moderne muziek. Jaarlijks hebben we een aantal optredens, zowel binnen als buiten ons gebouw. Alle soorten blokfluiten zijn welkom!

Saxofoonensemble Saxtastics 12-25 jaar

Saxtastics is een saxofoonensemble dat pop-, jazz- en Latin muziek speelt. Het is iets voor jou als je al vier à vijf jaar saxofoon speelt en graag samen wilt spelen. Het stimuleert en je leert er veel van.

Gitaarensemble gevorderd 11-15 jaar

Het gitaarensemble voor gevorderden is voor iedereen tussen 11 en 15 jaar en gaat op reis langs allerlei landen, stijlen en componisten. Van de renaissance tot hedendaagse muziek. Samen ontdek je mooi samenspelen kan zijn.

Wil je graag kunst maken, maar vind je de cursus te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Deel deze pagina

Heb je een vraag?

Verplicht veld