Route 4-5 jaar: FANTASEREN

Route 4-5 jaar: FANTASEREN

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
14 sep 2021 15:30 - 16:30 dinsdag Noorderbuitensingel 11 10 50,00

De wereld is magisch. Zeker voor kinderen van 4 en 5 jaar. In hun wereld is alles mogelijk is, er is nog geen harde grens tussen fantasie en werkelijkheid. Aansluitend op hun belevingswereld gaan we samen de vloer op en ervaren we hoe ver onze fantasie ons brengt. Alles kan, niks is te gek!

Deze cursus bestaat uit twee blokken met in totaal tien lessen. Lessen waarin we samen spelen, bewegen, onderzoeken, monsters nadoen, verkleden, fantaseren en muziek maken.

Maris de Jong

Sara Scholten

Theaterdocent Maris de Jong vindt het heerlijk om les te geven, omdat er in een groep altijd unieke situaties ontstaan. Ze vindt een heleboel dingen interessant en speelt graag in op het moment, en op de ideeën van de groep. Altijd op haar eigen vrolijke en energieke wijze.

Meer weten over Maris en de cursussen die zij geeft?

Naast spelen, theatermaken en vormgeving besteedt Sara Scholten ook veel aandacht aan filosofie; de wereld om je heen onderzoeken levert veel materiaal en inspiratie op. Kinderen mogen niet vaak meedoen als de grote vragen van het leven worden besproken. Maar bij Sara wel!

Meer weten over Sara en de cursussen die zij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld