Navigatie overslaan
Kies je cursus

STUDIO 10: Muziekproductie (basiscursus)

16-99 jaar Uitverkocht

Ben je nieuw in de wereld van elektronische muziek en wil je leren hoe je de software en apparatuur gebruikt? Wij helpen je verder!

Voor kinderen is er de cursus Beats Bouwen (7-9jr) en Beats Bouwen (9-12jr).

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
03 apr. 2024 19:00 - 20:00 Woensdag Akkerstraat 99 Gegeven door: Gijs Wolthers v.a. 70,- Uitverkocht

Wil jij leren hoe je een eigen track produceert? In deze introductiecursus leer je de basisprincipes van het produceren en mixen van muziek. Bovendien kun je tijdens de cursusperiode gratis gebruik maken van de open werkplek op dinsdag en vrijdag. Plug in bij STUDIO 10!

Produceren en mixen

In deze cursus leer je werken in een DAW en maak je kennis met de aspecten en technieken die komen kijken bij het produceren van een track. Zijn termen als EQ, compressie, reverb, delay en sampling voor jou nu nog onbekend? Na het volgen van deze cursus niet meer! De docent zal uitleg geven in Ableton, maar je kunt meedoen met elke DAW (zoals FL Studio, Cubase of Logic).

Voor de cursus is het handig dat je je eigen laptop en koptelefoon meeneemt. Mocht je dit niet hebben, laat het ons weten via de opmerkingen tijdens het inschrijven. Het maakt niet uit in welke muzieksoftware je werkt.

Docenten

Docenten: Gijs Wolthers

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Bugel

Wil je bugel leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les op een leuke en gedegen manier en als je wilt kun je meespelen in ons bijvoorbeeld onze Big Band.

  • 12-21jr

Jongerenkoor

In het VRIJDAG Jongerenkoor zing je je favoriete nummers die nu populair zijn en door de jaren heen. En we treden regelmatig op!

  • 12-99jr

Accordeonorkest (gevorderden)

Accordeonorkest Arcade is een orkest voor gevorderde accordeonisten vanaf 12 jaar.

Elektronische muziek

Van sounddesign, beats maken, produceren, mixen, muziektheorie, akkoorden en akkoordprogressies tot studiotechniek: wij helpen je verder!

Trombone

Wil je trombone leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in onze Big Band, een orkest, een popband of jazzensemble.

  • 14-99jr

Open Jazz Session

Samen improviseren, naar elkaar luisteren en er iets moois van maken.

  • 16-99jr

Global Music Here & Now Band (wereldmuziek)

Deze band speelt topstukken uit het wereldmenu. Bijna alle instrumenten zijn welkom, maar het is wenselijk dat je enigszins je instrument beheerst en noten kunt lezen.

Baglama

Wil je bağlama leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in een orkest of ensemble.

Bariton

Wil je bariton leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in onze Big Band of een popband of jazzensemble of orkest.

  • 16-99jr

Blokfluitensemble Notenhout (gevorderden)

Blokfluitensemble Notenhout is een gevorderd ensemble voor iedereen vanaf 16 jaar.

  • 16-99jr

Strijkersensemble

Violist, altviolist, cellist of contrabassist? Meld je aan voor het Strijkersensemble en geniet van het samenspelen met andere strijkers!

  • 16-99jr

Blokfluitensemble Flauto Volante (intermediaire)

Blokfluitensemble Flauto Volante is een laagdrempelig ensemble voor iedereen vanaf 16 jaar.