Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

STUDIO 10: Muziekproductie (basiscursus)

15-99 jaar

Ben je nieuw in de wereld van elektronische muziek en wil je leren hoe je de software en apparatuur gebruikt? Wij helpen je verder!

Voor kinderen en jongeren is er Beats Bouwen (7-12jr) of Beats Bouwen (12-16jr).

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
13 sep. 2023 19:00 - 20:00 Woensdag Akkerstraat 99 Gegeven door: Troy Ionescu v.a. 70,- Dit is de totaalprijs. Stroom je later in? Dan betaal je alleen de resterende lessen. Instromen

Wil jij leren hoe je een eigen track produceert? In deze introductiecursus leer je de basisprincipes van het produceren en mixen van muziek. Plug in bij STUDIO 10!

Je leert te werken in een DAW en maakt kennis met de aspecten en technieken die komen kijken bij het produceren van een track. Zijn termen als EQ, compressie, reverb, delay en sampling voor jou nu nog onbekend? Na het volgen van deze cursus niet meer! De docent zal uitleg geven in Ableton, maar je kunt meedoen met elke DAW (zoals FL Studio, Cubase of Logic).

Voor deze cursus is het handig dat je je eigen laptop en koptelefoon meeneemt. Mocht je dit niet hebben, laat het ons weten via de opmerkingen tijdens het inschrijven. Het maakt niet uit in welke muzieksoftware je werkt.

Docenten

Troy Ionescu

Troy is docent Studiotechniek & Productie bij VRIJDAG. Wil jij ook een workshop of cursus volgen bij Troy? Bekijk het aanbod op deze pagina!

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

  • 10-15jr
  • Nieuw!

Orkestweekend

  • 12-99jr

Landschap met je mobiel

Gewapend met jouw eigen mobiel en een lijst uitdagende opdrachten ga je op ontdekkingstocht in de Groningse wildernis!

  • 18-99jr
  • Nieuw!

Creatieve ontsnappingstechnieken

Hoe vermijd je routine en kom je tot een nieuwe benadering in jouw creatieve proces? Dat leer je in deze workshop!

  • 12-99jr

Houtdrukken voor beginners

Ga aan de slag met hout, rollers, drukinkt en guts en maak spelenderwijs een eenvoudige kleurenprint!

  • 15-99jr

Honden boetseren

Wil je leren boetseren? Doe mee met deze workshop en boetseer in één middag het uniek beeld van een hond.

  • 18-99jr

Borduren: Glinsterende kevers en schitterende torren

Hou jij van details, kleur en glitters? En heel toevallig ook van werken op een vierkante centimeter? Dan is deze workshop voor jou!

  • 18-99jr

Emailleren

In deze workshop ga je in een kleine groep experimenteren en werken met verschillende technieken van het emailleren.

Elektronische muziek

Van sounddesign, beats maken, produceren, mixen, muziektheorie, akkoorden en akkoordprogressies tot studiotechniek: wij helpen je verder!

  • 14-21jr

Mixed Media

Maak je tekeningen, foto’s of schilderijen? Maar ben je ook geïnteresseerd in film en muziek? Dan is dit misschien wat voor jou!

Kun je fotograferen met een stoeptegel?

Tijdens deze cursus gaan we op zoek naar bijzondere manieren om te fotograferen, zowel analoog als digitaal.

E-textiles: De basis

Een zachte lamp ontwerpen, je kostuum verlichten of experimenteren met metaal? In deze cursus leer je werken met allerlei geleidende materialen en het toevoegen van ledverlichting.

Fotograferen met losse flitsers

Wil je leren fotograferen met losse flitsers? Dat kan bij VRIJDAG. Er is veel ruimte voor oefening en persoonlijke aandacht.