Route 8-9 jaar: VERBEELDEN

Route 8-9 jaar: VERBEELDEN (voorjaar)

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
02 feb 2022 14.30 - 16.00 woensdag Noorderbuitensingel 11 17 138,00

Iets verzinnen kunnen we allemaal. Maar wat zou er gebeuren als we die verzinsels gebruiken om theater van te maken? We nemen je mee de vloer op en zo ontdek je hoe je je eigen fantasie kunt gebruiken in theater. Je onderzoekt al spelend de leukste kanten van acteren. Samenspel, improvisatie, fysiek bewustzijn en spelplezier zijn belangrijke begrippen tijdens de lessen.

In deze cursus komt maskers en schimmenspel aan bod, ga je met een theatermaker en kunstenares een theatrale kunstinstallatie maken, en je krijgt acteerlessen. Doe jij mee?

Lianne Karel

Gerda Schepers

Actrice en poppenspeler Lianne Karel houdt er van om samen iets te creëren wat er eerder nog niet was en daarna ook weer vervliegt. Ze laat zich graag verrassen door scènes die haar cursisten verzinnen of hoe ze een opdracht interpreteren.

Meer weten over Lianne en de cursussen die zij geeft?

Gerda Schepers combineert het allemaal in haar lessen: haar liefde voor kleding, verkleden, andere culturen en theater. Ze houdt ervan om samen met haar cursisten te zoeken naar inspiratie, van elkaar te leren en te experimenteren met verrassende materialen.

Meer weten over Gerda en de cursussen die zij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld