Cursussen en workshops door Theo Bodewits

Theo Bodewits geeft accordeonles en werkt als freelance musicus regelmatig mee aan concerten met hedendaagse en klassieke muziek. Hij vindt het geweldig om zijn liefde voor de accordeon over te brengen op zijn leerlingen en houdt ervan om steeds weer nieuwe dingen te bedenken en op maat les te geven op alle niveaus. Hij geniet van de sfeer bij VRIJDAG en van het contact met zijn collega’s.

Opleiding en meer

Theo begon zijn opleiding aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen bij Egbert Spelde. Na zijn afstuderen kreeg hij een beurs om verder te studeren bij Stefan Hussong in Trossingen, Duitsland. Naast zijn werk bij VRIJDAG geeft hij les aan de Carl von Ossietzky Universiteit in Oldenburg en bij De Kubus in Lelystad.

Favorieten/inspiratie

In zijn studententijd was Mogens Ellegaard, de ‘nestor van de moderne accordeon’ uit Denemarken zijn grote voorbeeld, met name omdat er door zijn veel pedagogisch materiaal voor accordeon is geschreven. Verder houdt Theo van veel verschillende muziekstijlen, van klassiek tot jazz en volksmuziek.

Doe zoveel mogelijk wat je leuk vindt en volg je gevoel!

Theo Bodewits

Workshops en cursussen

Heb je een vraag?

Verplicht veld