Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus
Tekencursus

Wil je leren tekenen? Of wil je je juist verder verdiepen? Wij geven workshops en cursussen in Groningen voor alle leeftijden en elk niveau.

Tekencursus in Groningen

Voor alle leeftijden en elk niveau

Zet jij graag een streep op een leeg vel papier? Slijp jij je potlood zonder problemen telkens opnieuw? Volg een tekencursus bij VRIJDAG! In ons atelier kun je klassiek leren tekenen naar model tot experimenteren op groot formaat en alles daar tussenin. Geen ervaring? Geen probleem! Onze cursussen zijn voor beginners en gevorderden.

Onze ervaren kunstenaar-docenten helpen je graag verder met advies en inspiratie. Zij dagen je uit om jouw blik op de wereld te delen op papier. Samen kijken we naar het resultaat, en iedereen kijkt anders. Je kunt werken met potlood, krijt, inkt, houtskool of een mix daartussen. Wat past het best bij jou? Doe mee en kom het ontdekken!

Onze workshops en cursussen

Benieuwd naar de rest van ons aanbod?