Theater voor volwassenen
Kies je cursus

Theater voor volwassenen

Plezier maken op de spelvloer, verhalen vertellen en levenskennis opdoen? Dat kan bij VRIJDAG binnen de Theaterroutes voor volwassenen.

De verschillende theatercursussen duren 8, 12 of 16 weken. Na elke cursus kun je je opnieuw inschrijven voor een volgende cursus of een ander project. Je stelt zo je eigen route samen waardoor je je optimaal kunt blijven ontwikkelen als acteur en theatermaker. Verschillende facetten van theater komen aan bod. De docenten zijn er om je te adviseren en te helpen bepalen welke theaterroute het beste bij jou past.

Dit seizoen biedt een divers en eigentijds aanbod. Nieuw is bijvoorbeeld de online cursus Zoomtheater. In de Vrije Inloop voor volwassenen kun je jezelf wekelijks laten verrassen en er zijn verschillende routes om je te bekwamen in theatermaken, kleinkunst of muziektheater.

Wil jij je passie voor theater verder ontwikkelen en kies je voor hoge kwaliteit? Dan is de Theaterschool voor Volwassenen de plek waar je moet zijn. Deze vierjarige opleiding start in september en deelname is mogelijk na auditie.

Vragen of hulp nodig bij het kiezen van een cursus? Stuur ons een mailtje!

Kies je cursus

Heb je een vraag?

Verplicht veld