Theater Volwassenen.jpg
theater voor volwassenen

Theater voor volwassenen

Plezier maken op de spelvloer, verhalen vertellen en levenskennis opdoen? Dat kan bij VRIJDAG binnen de Theaterroutes voor volwassenen.

De verschillende theatercursussen duren 12 of 15 weken. Na elke cursus kun je je opnieuw inschrijven voor een volgende cursus of een project. Je stelt zo je eigen route samen waardoor je je optimaal kunt blijven ontwikkelen als acteur en theatermaker. Verschillende facetten van theater komen aan bod. De docenten zijn in staat je te adviseren en samen bekijken we welke theaterroute het beste bij jou past.

Komend seizoen hebben we in ons aanbod een cursus mime/fysiek spel opgenomen. Daarnaast kun je je o.a. bekwamen in theatermaken, stand-up, kleinkunst & cabaret of Moderne theaterdans. Ben je niet zo van zelf op het podium staan, dan is er ook de mogelijkheid om een cursus Theaterkijken te volgen waarbij na elk theaterbezoek wordt gereflecteerd en geanalyseerd. 

Wil jij je passie voor theater verder ontwikkelen en kies je voor hoge kwaliteit? Dan is de Theaterschool voor Volwassenen een uiterst geschikte optie. Kom op 4 en 5 september naar het selectieweekend en ga de uitdaging aan!

Onze routes en cursussen

Heb je een vraag?

Verplicht veld