Muziek voor kinderen Groningen.jpg
muziek voor kinderen

Muziek voor kinderen

Wil je samen muziek maken en zingen met andere kinderen? Kom dan naar VRIJDAG! Of je nu begint met muziek of al een tijd bezig bent, door samen muziek te maken en te zingen inspireer en help je elkaar. Bij VRIJDAG staat jouw creatieve ontwikkeling centraal. Je kan een instrument leren bespelen, samen muziek maken in orkesten, ensembles en popbands en zingen in koren. Er is alle ruimte om je eigen muziek te maken en je gaat regelmatig presenteren op één van onze podia of in de stad.

We hebben op dit moment drie routes voor kinderen; de Mini Muziek Show (4 tot en met 7 jaar), de Muziek Instap en Muziek Overstap (7 tot en met 10 jaar) en de Muziek Talent route (vanaf 7 jaar) voor kinderen en jongeren met een enorme passie voor muziek.

Mochten de routes niet bij jou passen dan is het ook mogelijk les te krijgen binnen het Muziekpakket. Binnen dit pakket krijg je instrumentale les en kun je deelnemen aan alle samenspelactiviteiten. Of kom naar de Vrije Inloop voor kinderen op woensdagmiddag en maak kennis met beeldende kunst, theater en muziek!

Heb je een vraag?

Verplicht veld