Vrije Inloop beeldend.jpg
kinderen
zijn de baas

Vrije Inloop in de voorjaarsvakantie

Op 19, 20 en 21 februari organiseert VRIJDAG een Vrije Inloop tijdens de voorjaarsvakantie! Samen stappen we in een heuse sprookjeswereld. We komen sprookjesfiguren tegen en kruipen zelf in de rol van ridder, prinses of heks…

We maken theater en tekenen, schilderen en bouwen aan ons eigen sprookjeslandschap. En aan het einde van de dag nodigen we de ouders uit om te kijken. Doe je mee? Opgeven is niet nodig, maar kom wel op tijd. Je mag elke dag meedoen, maar dat hoeft niet.

We werken met een strippenkaart: 1 strip € 8,00, 5 strippen € 40,00 en 10 strippen € 75,00. Heb je een Stadjerspas? Dan is het in de vakantie gratis!

Kinderwerkplaats

Je bouwt, vilt, kleit, drukt, naait, tekent en schildert. Spelenderwijs leer je veel over kunst, techniek en het gebruik van allerlei materialen en ontdek je wat je leuk vindt om te doen en te maken.

Theater en toneel

Iedereen heeft wel eens de wens om iets of iemand anders te zijn. Samen bedenk je wat je gaat doen: wil je zingen, verkleden of schminken? In een soapserie spelen, een film of een toneelstukje? Iedereen kan spelen. Hier ontdek je of je dit leuk vindt.

Vrije Inloop muziek.jpg Vrije Inloop theater.jpg Vrije Inloop beeldend.jpg

Ontdek nog meer

Volg ons op:

Heb je een vraag?

Verplicht veld